Σεμιναριο Ασκομαντούρα κ Νταούλια στο Μουσικό Χωριό


Φέτος ο Λευτέρης Γρηγορίου συμμετέχει στο Μουσικό Χωριό στο Άγ.Λαυρέντιο στο Πήλιο, την 2η Περίοδο 26 Αυγ.-1 Σεπ., με ένα σεμινάριο Ασκομαντούρα και Νταούλι!

Το Μουσικό Χωριό είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση με πολλά παράλληλα σεμινάρια,, συναυλίες και αυθόρμητα μουσικά δρώμενα σε κάθε γωνιά του Αγίου Λαυρέντιου, με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και εκρηκτική μουσική ατμόσφαιρα!

To αναλυτικό πρόγραμμα όλων των κατευθύνσεων και εργαστηρίων όπως και πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr).

H διοργάνωση φέτος, όπως και πέρυσι, θα υλοποιήσει νέο σύστημα οικονομικών εισφορών, όπου και θα παρέχονται ειδικές τιμές για νέους, φοιτητές, παιδιά και άνεργους, καθώς και μειωμένο κόστος συμμετοχής για όλους τους ενήλικες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ !

Λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο Σεμιναριο θα βρείτε εδώ αλλά για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθειτε και προσωπικά στον Λευτέρη 6936599041

Κατηγορίες